For at du skal bli fornøyd med ditt nye anlegg kreves godt vedlikehold. Her finner du våre tips og råd for hvordan du selv kan sikre at hagen eller gårdsrommet ditt holder seg over tid. Vi anbefaler alltid gode rutiner eller avtaler for drift og vedlikehold.

For at du som kunde skal være sikret et varig og godt anlegg er det visse rutiner for skjøtsel og vedlikehold som bør følges. Her finner du våre anbefalinger for pene og varige plen- og sedummatter – både nysådd og ferdigplen.
For at du som kunde skal være sikret et varig og godt anlegg er det visse rutiner for skjøtsel og vedlikehold som bør følges. Her finner du våre anbefalinger for vedlikehold av skifer, belegningsstein, brostein og asfalt.
For at du som kunde skal være sikret et varig og godt anlegg er det visse rutiner for skjøtsel og vedlikehold som bør følges. De fleste busker og trær bør beskjæres jevnlig for å fornye veksten og for å fjerne evt døde eller skadede grener.
Det finnes en rekke metoder for ugress­bekjempelse, alt fra faglige metoder til kjerringråd. Ofte er det beste er å kombinere flere ulike metoder og å utføre tiltak på rett tidspunkt. Her finner du våre beste råd for hva du kan prøve og hva du bør tenke på for å unngå ugress.
Det er viktig å gjødsle alt av planter, busker, trær og gress med riktige type- og mengde gjødsel. Det gjør at plantene får en god vekst, holder seg sunne og friske, og blir ikke så lett utsatt for sykdommer og skadedyr.

Ta kontakt!