Strandman AS

Vi kommer med kreative idéer, ser muligheter i alle hager, og leverer som om din hage var vår egen. Det er ekte skaperglede!

Siden 1979 har vi fulgt våre kunder fra idé til fiks ferdig uterom. Som en mesterbredrift med lange tradisjoner for høy faglig kvalitet kan du være trygg på ryddige prosesser, og at vi leverer som avtalt – uansett om det er grønt eller grått, nye prosjekter eller vedlikehold.

Hos oss får du gratis idébefaring, og vi hjelper deg med alt fra tegninger og prosjektering til finish og vedlikehold. Med en egen prosjektleder som følger deg fra A til Å vil du alltid få svar på spørsmål, og være trygg på hvem du skal forholde deg til. Vi tilbyr komplett kostnadskontroll slik at du en tydelig oversikt over hva prosjektet vil koste deg, og du slipper ubehagelige overraskelser underveis. 

Vi skreddersyr løsninger for ethvert prosjekt!

 

Slik vil vi drive vår bedrift

Kvalitetspolitikk

Våre tjenester skal bidra til at våre kunder opplever oss som kunnskapsrike og effektive leverandører med korrekte leveranser i henhold til inngåtte avtaler – slik at vår konkurranseevne styrkes. Vi forplikter oss også til å arbeide for en kontinuerlig forbedring i virksomheten.

Miljøpolitikk

Vi er en Miljøfyrtårnbedrift. Vi skal tilfredsstille lov, forskrift og kundekrav til det ytre miljø på en slik måte at vi bidrar til et bedre miljø samtidig som det styrker vår konkurranseevne. Vi har høyt fokus på kildesortering, og over 90% av vårt avfall sorteres. Vi forplikter oss på samme måte som med hensyn på kvalitet – til å forbedre vår miljøprestasjon løpende.

HMS politikk

Vår HMS-policy skal bidra til at vi ivaretar og videreutvikler vår forretningsstrategi. På alle områder i vår virksomhet skal vi jobbe målrettet og systematisk for å forbedre våre prestasjoner. Dette skal vi oppnå bl.a. gjennom å kontrollere risiko som kan være forbundet med vår virksomhet.

Et godt arbeidsmiljø skal ivareta ledere og medarbeidere sin sikkerhet og helse, bidra til økt trivsel og styrke samhørighetsfølelsen. Høyt nærvær og lavt sykefravær samt motiverte ansatte skal bidra til økt effektivitet og enda bedre resultater. Vår virksomhet skal videreutvikle en miljøvennlig drift og ha en miljøprofil som tilfredsstiller våre kunder på en god og tydelig måte.

Arbeid av lik verdi skal ha lik lønn. Vi jobber aktivt for å fremme likestilling, sikre like muligheter og rettigheter og hindre diskriminering på grunn av etnisitet, nasjonal opprinnelse, avstamming, hudfarge, språk, religion og livssyn. 

Vi skal følge OECDs retningslinjer for ansvarlig næringsliv, med særlig fokus på arbeidsforhold, menneskerettigheter, miljøvern, anti-bestikkelser og korrupsjon. Dette gjør vi sammen med våre forretningspartnere og leverandører, og i våre leverandørkjeder.

Utvikling av god HMS-kultur er et lederansvar, og vi skal legge til rette for at alle medarbeidere kan medvirke i utviklingen av en HMS-kultur som bla. bidrar til at vi oppnår våre HMS-mål.

 

Vår visjon

Lidenskap for et godt miljø og grønne rom.

Vår forretningsidé

Vi er totalleverandør av anleggsgartnertjenester. Vi leverer hele jobben fra planlegging, utforming, søknader, graving og bygging til ferdigstilling, drift og vedlikehold – hele året. Vi gir gode råd og skaper det kundene ønsker. Vi er en solid mesterbedrift med høy faglig kvalitet og lange tradisjoner. Våre tjenester og produkter svarer på aktuelle miljøutfordringer.

Våre kjerneverdier

Vi er Lidenskapelig opptatt av den jobben vi gjør. Vi får dermed til så mye mer – både for kundene våre og for egen del.

Vi er Kompetente, dyktige, kunnskapsrike, erfarne og kyndige fagfolk. Vi tenker nytt, søker muligheter og skaper gode løsninger.

Vi er Pålitelige. Vi kan våre saker og snakker sant. Vi strekker oss langt for å levere på våre løfter om pris, kvalitet og leveringstid.

Vi er Omgjengelige, imøtekommende, blide og hyggelige fagfolk.

 

Bli en Strandman du og!

Vi opplever stor etterspørsel og har fulle ordrebøker i lang tid fremover. Vår ambisjon er å fortsette å styrke vår posisjon i Tønsberg- og Vestfoldregionen, og til det trenger vi engasjerte og tydelige folk med god kremmerånd!

Vi har det gøy på jobb, og har fokus på å bygge videre på gode tradisjoner og et sterkt fagmiljø.

Vil du bli en av oss?

Se våre ledige stillinger her.

Åpen søknad

Ingen relevante stillinger ute? Send oss en åpen søknad på post@strandman.no og fortell hvorfor du vil jobbe hos oss!

Nysgjerrig på anleggsgartnerfaget?

Som en del av jobbute.no er vi en av bedriftene som tilbyr garantert læreplass for alle anleggsgartnerspirer ved våre samarbeidsskoler.

Her kan du lese mer om det å være lærling i anleggsgartnerfaget.

Dette er oss

Ruben Høie
Daglig leder

95255601
ruben@strandman.no

Ola Solberg
Avdelingsleder Tønsberg

99436761
ola@strandman.no

Portrettbilde av Andre

André Oljemark
Avdelingsleder Sandefjord

45394939
andre@strandman.no

Portrettbilde av Lars Martin

Lars Martin Valmestad
Avdelingsleder Vinter

Vintervedlikehold
45450805
lars@strandman.no

Christin Ellingsen
Avdelingsleder Grønt vedlikehold

92853709
christin@strandman.no

Portrettbilde av Simen

Simen Hovland Kjær
Prosjektleder

Proff- og privatkunder
93831067
simen@strandman.no

Portrettbilde av Fred

Fred Huss
Prosjektleder

Privatkunder
91683208
fred@strandman.no

Portrettbilde av Geir Hagen

Geir Hagen
Prosjektleder

Proff- og privatkunder
90773541
geir@strandman.no

Portrettbilde av Tage Hyge

Tage Hyge
Prosjektleder

Privatkunder
90563066
tage@strandman.no

Portrettbilde av Kjetil

Kjetil Aas
Seniorkonsulent

Vintervedlikehold
91327400
kjetil@strandman.no

Portrettbilde av Jan Peder

Jan Peder Strandman
Grunnlegger

91864564
jan.peder@strandman.no

Portrettbilde av Jørn Kåre

Jørn Kåre Reiersgård 
Økonomisjef

40033629
jorn@strandman.no

Sylvia Stensrud
Lønn- og Regnskapsansvarlig

97727930
sylvia@strandman.no

Heidi Guterud Sørbø
Administrativ Koordinator

48891928
heidi@strandman.no

GRATIS IDéBEFARING

Vi ser løsninger og skaper din utedrøm

Komplett kostnadskontroll

Budsjett som passer alle lommebøker og ingen prisoverraskelser

Fast prosjektleder

Raske svar når du har spørsmål, og oppfølging fra A-Å

Ta kontakt!