Møt fremtidens skaperglede!

Lærlingene er fremtiden til faget vårt, og vi er utrolig stolte av de flinke, fremoverlente og ambisiøse lærlingene våre! Vi har et godt samarbeid med SOA og OKAB, og sammen med våre bransjekollegaer har vi inngått en samfunnskontrakt med Gjennestad VGS for å sikre lærlingplasser i fylket. 

Møt Victoria

Victoria gikk anleggsgartnerfaget på Gjennestad og skal opp til fagprøven i 2022.  Hun liker best å jobbe med det grønne, men har også prøvd seg på steinarbeid. «Alt innen planter og vekster er morsomt, men det må vokse ute og ikke i drivhus» sier Victoria. Målet hennes er å bli en dyktig fagarbeider og bidra til å skape gode, funksjonelle og pene uterom.

Møt simen

Simen gikk bygg og anlegg på Færder VGS og skal opp til fagprøve i 2024. «Jeg liker å tenke kreativt, at ting skjer fort og at det alltid er progresjon. Også trives jeg med å jobbe med henda.» Det er motiverende at det i boligprosjekter er anleggsgartneren som sørger for siste finish som skaper helheten. Arbeid med stein er favoritten, og han gleder seg til å være med på graving og arbeid med maskiner.

Møt andreas

Andreas gikk bygg og anlegg på Re VGS og skal opp til fagprøven i 2024. Han har alltid ønsket seg inn i anleggsbransjen, men har vært usikker på hvilket fagbrev han skulle velge. Lærlingtiden lever opp til forventingene og han trives godt. Spesielt er det gøy å jobbe ute om sommeren når alle andre sitter inne. «Om du er glad i å skape med henda og jobbe praktisk er anleggsgartnerfaget noe for deg».

Møt nicolai

Nicolai gikk anleggsgartnerlinja på Gjennestad og etter vellykket arbeidspraksis hos Strandman ble han tilbudt sommerjobb og lærlingplass. Han trives med å jobbe ute i all slags vær, selv om det også kan være krevende. For Nicolai er de varierte arbeidsoppgavene det beste med anleggsgartnerfaget. Han skal ta fagprøven som anleggsgartner i 2022, og sikter mot fagbrev som maskinfører senere. 

Strandman Lærlingprogram

  • Egen mentorordning der en erfaren anleggsgartner følger deg opp

  • Tett oppfølging av fagspesialister

  • Faglig påfyll gjennom hele læretiden

  • Garantert erfaring med alle grener av faget – slik får du kjenne på hva du trives best med

  • Sosiale samlinger gjennom året – i Strandman har vi det moro sammen

Vil du vite mer om vårt lærlingprogram?

Ta kontakt med daglig leder Ruben Høie på ruben@strandman.no
eller 952 55 602, eller les mer om å bli anleggsgartner på jobbute.no.

Hvordan bli anleggsgartner?

Mer informasjon om hvordan bli anleggsgartner? Se jobbute.no

Ta kontakt!