Vi søker anleggsgartnere

Vi har fulle ordrebøker i lang tid fremover, og søker stadig nye anleggsgartnere. Send oss en åpen søknad på post@strandman.no eller ring oss på telefon 991 16 000 for en prat.

Vi opplever stor etterspørsel og har fulle ordrebøker i lang tid fremover. Vår ambisjon er å fortsette å styrke vår posisjon i Tønsberg- og Vestfoldregionen, og til det trenger vi engasjerte og tydelige folk med god kremmerånd! Vi søker stadig etter engasjerte anleggsgartnere til vårt team. Bli en Strandman du også!

Anleggsgartnermester Strandman AS er en av Vestfolds eldste og mest rennomerte bedrifter. Siden 1979 har vi bygget- og vedlikeholdt hager og park­anlegg, utført stein- og skifer­arbeid, bygget murer i betong og natur­stein, bygget hage­stuer og drivhus samt utført graving og drenering – alt for å skape gode uterom. Vi påtar oss små og store oppdrag for private, bedrifter og offentlige kunder. Vi har i tillegg vinter­vedlikehold og besørger snørydding, bortkjøring, strøing og feiing på om lag 450 adresser i Tønsberg­-området.

Vi er en mesterbedrift med lange tradisjoner og faglig høy kvalitet. Våre fagarbeidere skaper den atmosfæren du ønsker i din hage eller park. Vi lager hageplaner og gir råd og veiledning både i forbindelse med vedlikehold og nyetablering av hager og uteplasser. Vi har det gøy på jobb, og har fokus på å bygge videre på gode tradisjoner og et sterkt fagmiljø – og vi styrker stadig laget med flere anleggsgartnere.

Ønsket kompetanse:

  • Gartner eller anleggsgartner med fagbrev eller tilsvarende erfaring
  • Erfaring med anleggsgartner-/gartnerarbeid
  • Erfaring med maskiner til opparbeiding av uteområder og anleggsarbeider er en fordel
  • Minimum førerkort klasse BE

Personlige egenskaper:

Du tar eierskap og viser engasjement til prosjektene du deltar i. Du er en positiv bidragsyter på jobb – både til arbeidet og arbeidsmiljøet. Hos Strandman er vi opptatt av å få til ting sammen, og vi trenger derfor lagspillere til vårt team. Hos oss er vi lidenskapelig opptatt av faget.

Hos oss får du:

Med arbeidssted i Tønsberg og omegn blir du en del i lokalmiljøet der vi jobber. Du blir og en del av et solid og tradisjonsrikt firma med et sterkt fagmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår, og sørger for nødvendig kursing og faglig oppdatering for våre ansatte.

Vil du bli en av oss?

Send oss gjerne en åpen søknad på post@strandman.no og fortell hvorfor du vil jobbe hos oss. Har du spørsmål om stillingen eller hvordan det er å jobbe hos oss? Ta kontakt med daglig leder Ruben Høie på telefon 95255601.

DEL