Varsel om støy og støvplager

Vi rydder til våren! Fra mars til mai feier og rydder vi gater og offentlige steder i Tønsberg, Færder og omegn. Det er som regel en støvete affære som foregår på kvelds og nattestid.

Vi er på vei ut av vinteren, med vår i luften og snøfrie plasser. Det betyr feiejobb for Lars Martin Valmestad og resten av ryddegjengen fra Strandman. I disse dager gjør han og laget seg klar for å ta fatt på støvete områder som parkerings- og snuplasser som er fulle av grus og strøsand etter vinteren – både hos bedrifter og private. 

– Nå har vi hentet inn tillatelse fra politiet og kommunelegen i Tønsberg og Færder, så nå må vi bare varsle folk via avisen, sier prosjektleder Lars Martin Valmestad.

Jobber hele døgnet

Varsling er nødvendig på grunn av arbeidstiden som er litt utenom det vanlige. Vi jobber til alle døgnets tider, og mest om natten. Det er da plassene er mest tilgjengelige, og få biler står i veien. Arbeidet starter så snart alle godkjenninger er på plass og været tillater det. Vi beklager ulempene arbeidet bringer med seg – og vi gjør alltid jobben så skånsomt som mulig. Vi oppholder oss ikke på samme sted så lenge av gangen, men har fokus på å få jobben gjort så kjapt og effektivt som mulig. 

Ferdig i mai

Vi har forståelse for at folk kan være misfornøyde med både støy og støv som oppstår av arbeid. Vi erfarer også at det kan dukke opp spørsmål i forbindelse med feiejobben. Gjelder dette deg kan du ta kontakt på Strandman vakttelefon 948 18 000. 

Vi varsler og tilrettelegger etter beste evne, men ber også om forståelse for at dette er en jobb som må gjøres hvert år. Snart har vi alle grus- og støvfri asfalt og kan ønske våren varmt velkommen!

Dette er en jobb ryddegjengen alltid ser frem til å ta fatt på. Det er startskuddet for vår favorittsesong og den fineste tiden av året. Målet er alltid å være helt ferdige innen 17. mai, og at vi kan avslutte nattarbeidet i god tid før nasjonaldagen. 

Strandman rengjør for våren!

Spørsmål? Kontakt oss på telefon 991 16 000
i kontortid mellom kl.08.00 – 16.00.

Utenfor kontortid gjelder vår beredskapstelefon 948 18 000. 

Vi ber om forståelse for at soping og feiing er en jobb som må gjøres årlig. All jobb utføres i Tønsberg, Færder og omegn og er godkjent av politiet og kommunelegen.

 

Ta kontakt